dimarts, 9 de febrer del 2010

Compromís


El compromís és la demostració de que una persona pot confiar en tu, és l’obligació o el deure que tens davant d’una altre persona, amb referència a qualsevol tema ja sigui per la família, l’amistat, el treball...
La gent d’avui dia no tenim els mateixos compromisos que la gent de fa anys. Avui dia hi ha gent que és compromet a fer una cosa i després passa de tot, perquè els hi dona igual que la gent confiï o no en ells, en canvi abans quan la gent és comprometia a fer una cosa, feia tot el possible per complir-ho, per fer veure a la gent que es podia confiar en ell, que era una persona de paraula.
Nosaltres tenim compromisos, com per exemple, anar a estudiar cada dia, vigilar al teu germà quan els pares no hi són, ajudar a casa..., però tampoc es que sigui res de l’altre món, a mesura que anem fent i acabant aquests compromisos ens vindran uns altres una mica més difícils que haurem de fer i que poc a poc ens aniran definint i ens ensenyaran a ser persona.
Un compromís és una cosa molt important, com un pacte que fas amb algú per demostrar que pot confiar en tu i que realment, t’importa.

1 comentari:

  1. Força bé. Atenció els signes de puntuació.
    Potser compromís és confiar amb tu mateix.
    Nota: 80

    ResponElimina