dimarts, 19 de gener del 2010

ELS REGALS DE REIS.

Aquest any i com cada any en les vacances de Nadal, he tingut regals del Pare Noel i de Reis. La veritat és que em fa molta il·lusió rebre'ls, espero sempre impacient a que arribin les vacances per tenir el que demano, però al cap i a la fi, penso i dic; De veritat necessito totes aquestes coses? Es realment el motiu dels regals el que em fa esperar amb il·lusió aquestes festes?
Penso bé, i no. No és aquest el motiu veritable. Un bon regal és veure l'enyorança que et donen les persones que t'estimes properes a tu, veure que estan bé moralment i de salut, això t'omple de felicitat i et fa sentir bé. Si alguna d'aquestes coses no fossin així, no em serviria de res tots els regals que he tingut.
Un petó o una abraçada, és més important per mi que qualsevol cosa material, i això pot ser perfectament un regal molt gran; Notar-te estimada per alguna persona important per tu.
Penso que ens hem tornat consumistes. Pensem en compar i comprar coses que potser, no farem ús d'elles.
Hauríem d'aprendre a no ser tan consumistes i a saber apreciar més les coses que ja tenim i a les persones que tenim properes a nosaltres.

1 comentari:

  1. Falta una mica de contingut Montse.
    Observo que has utilitzat el corrector ortogràfic i això està molt bé. Les construccions gramaticals són les que fallen una mica més. És a dir, llegir-lo de nou com si fossis una altra persona et faria veure que hi frases una mica inconnexes.
    El llenguatge frega el periodístic mesclat amb el personal. Intenta que sigui més imparcial, més fred, la propera vegada.
    Tot i això està prou bé.

    Nota: 75/100

    ResponElimina