diumenge, 17 de gener del 2010

La crisi tambè arriba als reis?

La famosa crisi financera també la està patint el trio de barbes?¿... Podríem dir que sí, i a la vegada que no. Per que dues opcions tan concises i tan diferents?, doncs bé si ens referim a regal com a bé material possiblement aquest any tots hem notat que els reis no han estat tan generosos com d'altres anys, però... perquè un regal no pot ser únicament un bé material ?. Els petons, les abraçades, les carícies, els dinars en família... no són un regal ?
Segons l'Institut d'Estudis Catalans un regal es:
1 m. [LC] Gust donat als sentits. Una obra d'art regal dels ulls.
2 m. [LC] Cosa plaent que hom ofereix a algú, especialment en ocasió d'una festa, d'un esdeveniment feliç.

Com podem veure un regal és una cosa o gust que ens dona algú per tal de fer-nos feliços, així doncs una abraçada què és ?

Un altre fet bastant comú que també s'ha complert aquest any de crisi i de moments difícils, és que les famílies han estat més unides a diferència d'altres anys, cosa que comporta un augment d'abraçades i petons. Així doncs també hi ha un augment de regals,si entenem un regal tal i com u descriu l'IEC.

1 comentari:

  1. El tema és original. Això de buscar les definicions està molt bé. Tot i això li manca una mica de contingut. A tall d'exemple m'agradaria que haguessis opinat sobre el fet de preveure què pensaries si com a regal de Reis, efectivament els pares et fan només una abraçada. Sigues sincer...
    A nivell ortogràfic està prou bé però et fas un embarbussament amb tant interrogant i coma. Utilitza més el punt i seguit per a les frases curtes "contundents".
    L'estil periodístic és el correcte ("com podem veure").
    Vinga, doncs, endavant les atxes!

    Nota:80/100

    ResponElimina