dilluns, 18 de gener del 2010

Els regals de reis

El concepte que tenim de regals sempre es material, mai ens sembla que un petó, una abraçada… puguin ser regals. Estem en una societat molt consumista, la qual solament interessa els bens materials. Els regals de reis quan ets petit estan molt bé, perquè t’emociones, en aquells moments ets feliç. A mesura que et vas fent gran t’assabentes de que els regals materials estan bé, però no es el millor, perquè hi ha certes coses, les quals et regalen, que als dos dies deixes d’utilitzar. Quan ets gran ,almenys jo, dono valor a altres coses que per a mi són importants, per exemple, prefereixo passar una bona estona amb la família jugant i rient abans de tenir l’última consola del mercat, saber que la gent que t’envolta està bé, això és el millor regal.

Els regals d’aquest anys la veritat, sí que tenen utilitat i els utilitzaré bastants vegades. Són coses gairebé cada dia. Estic contenta amb aquests útils que s’utilitzenreis.

1 comentari:

  1. La utilització de la utilitat útil fa que utilitzis la utilitat molt sovint, no?
    En quant a les faltes d'ortografia està prou bé.
    Pel que respecta al llenguatge periodístic no tant ja que ha de ser impersonal. Així, expressions com "els utilitzaré" o "estic contenta" no corresponen.
    Podries haver aprofundit una mica més en el tema, no?
    Ànims que ho pot fer millor.

    Nota:70/100

    ResponElimina